Telefoon 06-434 777 22

Hoe wij werkenIn control zijn en blijven

Om ervoor te zorgen dat je als organisatie in control bent en blijft, zijn bedrijfsprocessen zo ingericht dat ze meetbaar en toetsbaar zijn. Risico’s zijn in beeld en het gevoerde beleid kan worden getoetst aan de vooraf bepaalde strategische uitgangspunten om op tijd te kunnen bijsturen.

Défer helpt u om deze fase te bereiken; van inventarisatie naar invoering tot rapportering.

Samen vooruit

Als sparringspartner voor directie en managementteams analyseert en definieert Défer de huidige strategie en identiteit van de onderneming en de hieruit voortvloeiende relevante bedrijfsprocessen. Hierbij is zowel oog voor de organisatie als totaal als de mensen die er werken. Door een breed draagvlak en betrokkenheid te creëren, nodigen we medewerkers op ieder niveau uit om vanuit de eigen passie en kwaliteiten een optimale bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de onderneming, passend in en gedragen door de strategische uitgangspunten.

Mensgericht en positief

Défer onderscheidt zich door een mensgerichte en positieve aanpak. Wij kijken liever naar mogelijkheden dan naar beperkingen, van zowel organisaties als mensen. Door een kritische, analytische houding gaan we met volle betrokkenheid voor resultaat. We scheppen kaders en sturen op coachende wijze, met als doel het creëren van een prettige en kwaliteitsgerichte werkomgeving voor het individu en de totale organisatie.